Hyvän asumisen asialla

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa.  Visionamme on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Vuokra-asumista arvostetaan sen joustavuuden, huolettomuuden ja vaivattomuuden ansiosta. Yhä useammin vuokra-asuminen toteuttaa myös asukkaiden toiveita asumisen palveluista, jotka tekevät arjesta helpompaa. Panostammekin yhä voimakkaammin palveluliiketoimintaan ja uusien asumisen Lumo-palvelukonseptien kehitykseen. Monipuoliset asumisen ratkaisut, vaivaton asiointi ja kattavat sähköiset palvelut tarjoavat asukkaillemme arvokasta apua niin asunnon valinnan hetkellä kuin asumisen arjessa.

Vuoteen 2021 mennessä tavoitteemme on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Näin olemme osaltamme mukana kaupungistumiskehityksessä ja tarjoamassa koteja tuhansille uusille ihmisille vuosittain.

Tavoitteenamme on tuottaa paras mahdollinen asiakaskokemus ja kehittää hyvää asumista: Se voi tarkoittaa uusia asumisen tai rakentamisen ratkaisuja, ekologisia innovaatioita tai palvelukonsepteja. Innovatiivinen yrityskulttuurimme antaa tälle merkitykselliselle työlle hyvän pohjan.

.